Panter

Dva zlata za Miloša

Juče je u Šapcu održan džiu-džicu turnir „Panter kup 2018”, na kome su nastupili i takmičari Džudo i džiu-džicu kluba NiF, prevashodno u mlađim uzrasnim kategorijama. Osvojili su ukupno osam medalja, i to: šest zlatnih i po jednu srebrnu i bronzanu.

Panter Zlatna odličja su osvojili: Danijela Joić (pionirke + 48 kg), Mladen Milovanović (nade – 55 kg), Luka Milev (nade + 66 kg), Andrija Bogdanović (kadeti – 66 kg) i Miloš Miljković koji se takmičio u kategoriji kadeta – 73 i juniora – 69 kg. Srebrna medalja pripala je Veljku Jovanoviću (nade – 66 kg), a bronzana Dušanu Jojiću (nade – 41 kg).

‒ Na ovom turniru naši mladi takmičari pokazali su motivisanost i želju za dokazivanjem. U pojedinim borbama manifestovali su taktičku stabilnost i tehničku zrelost i tako potvrdili da sazrevaju u odlične takmičare ‒ kaže trener NiF-a, Dragan Trajković. 

Na turniru su sudila trojica mladih sudija iz Aleksinca: Stefan Jović i braća Nikola i Filip Trajković.

Posle turnira održan je trening i pripreme reprezentacije Srbije na kojima su učestvovali i članovi reprezentativne selekcije iz NiF-a: Nikola i Filip Trajković, Stefan Jović i Miloš Miljković.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eighteen − two =