Gledaoci

Grčevita borba za o(p)stanak

U okviru 20. kola Prve lige – Istok, rukometaši Aleksinca sutra gostuju lideru prvenstva, ekipi Žitorađe.
Tri kola pre kraja šampionata, Žitorađa je na vodećoj poziciji sa 32 boda, a Aleksinčani su na šestom mestu sa 18 bodova.

Subotinčani protiv Naših krila

U nedelju od 16 sati i 30 minuta, na fudbalskom igralištu u Subotincu, Moravica će ugostiti Naša krila iz Belotinca, dok će Rudar Alpos sa Aleksinačkog Rudnika gostovati Majdanpeku. Radi se o utakmicama 25. kola Zone Istok.

FK Rudar Alpos
Ekipa FK Rudar Alpos

Derbi začelja u Žitkovcu

A u Okružnoj ligi na programu su utakmice 27. kola.

Sutra od 17 sati, u derbiju začelja u Žitkovcu, sastaju se Morava i Moravac iz Čečine. U nedelju se igraju još tri utakmice u kojima su akteri klubovi sa područja FSO Aleksinac. Sloga iz Kormana će u Rožini odmeriti snage sa Naisusom, Jedinstvo iz Grejača igraće u Balajincu protiv Zemljoradnika, dok će Palilula iz Aleksinca u Kočanu podeliti megdan sa Radničkim.
U ovom kolu slobodna je Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša.

Sve u svemu, finiš prvenstva Okružne lige donosi mnogo uzbuđenja i neizvesnosti, pogotovo ekipama koje se grčevito bore za opstanak. U ovom trenutku, četiri kola pre kraja šampionata, kandidati za selidbu u niži rang su Sloga iz Kormana, Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i Morava iz Žitkovca.

Šampion čeka Jedinstvo 

Reč-dve i o utakmicama 28. kola Opštinske lige.

Utakmica
Sa utakmice OFK Napredak – OFK Sloga 

Novi šampion, OFK „Napredak 1929”, sutra od 17 sati u Aleksincu će igrati protiv Jedinstva iz Bobovišta. Istovremeno, „Napredak 2012” iz Krušja u Gredetinu će odmerti snagu sa Borcem iz Trnjana.
U nedelju od 11 sati u Redevcu se sastaju Polet i Gredetin, a u Tešici Jastrebac i Polet iz Vitoševca.
Od 17 sati igraju se još dve utakmice – u Gornjoj Peščanici RatarOFK Sloga iz Dobrujevca i u Jakovlju PobedaŠkriljac iz Bradarca.
Slobodni u ovom kolu su OFK Draževac i OFK Rutevac.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − eleven =