Veliko interesovanje za Školicu glume

Sa namerom da mališanima zainteresovanim za glumu pruži priliku da se upoznaju sa pozorišnom umetnošću, scenskim izvođenjem, koordinacijom pokreta, pravilnom artikulacijom, Gradsko pozorište „Teatar 91” je tokom septembra vršilo upis u „Školicu glume”. Kao i ranijih godina, kod naših najmlađih sugrađana je vladalo veliko interesovanje, ali je za rad sa polaznicima u dve starosne grupe, odabrano oko 40 dece. Sa mlađom grupom radiće Aleksa Tokić, a sa nešto starijim polaznicima Predrag Barjaktarović.

Novica Prvulović– Velika je radost dece, roditelja i nas u pozorištu što ćemo i u ovoj sezoni imati priliku da se družimo, da se deca međusobno druže, da nauče nešto novo, da uđu u taj pozorišni svet, imaginarni svet i za decu, ali i za publiku. Verujem da će im znanje koje budu stekli koristiti u budućnosti bez obzira kojim se poslovima budu bavili – kaže organizator programa „Teatra 91” Novica Prvulović i izražava nadu da će i ova sezona „Školica glume” biti uspešna kao i prethodne.

A šta su naučili na časovima „školice” i mlađi i stariji polaznici će pokazati kroz prigodne predstave na javnim časovima glume naredne godine.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − eight =