ASF - Slika 3

Velika gužva na petoparcu

Na Gradskom stadionu u Aleksincu, danas je počeo trodnevni fudbalski turnir za mlađe kategorije na kome će, kako je najavljeno, učestvovati više od 60 ekipa iz petnaestak gradova jugoistočne Srbije počev od Jagodine, Paraćina i Ćićevca, pa do Bora, odnosno Niša i Leskovca.

ASF - Sagovornik ̶  Na četiri terena, danas se takmičilo 12 timova koje su činili igrači rođeni 2007. i 16 ekipa iz kategorije igrača rođenih 2009. godine  ̶  kaže Ivan Ajzinger iz Aleksinačke škole fudbala „Vukovi” koja prvi put organizuje ovakav turnir.

̶   Prezadovoljni smo velikim odzivom ekipa. Ovakva fudbalska fešta nije odavno organizovana u našem gradu, pa je to motiv više da turnir bude tradicionalan i da naredne godine organizaciju ovakvog takmičenja podignemo na još viši nivo  ̶  ističe naš sagovornik.

Turnir se nastavlja sutra kada će odmeriti snage timovi sastavljeni od igrača koji su rođeni 2008. i 2010. godine, a u petak će se takmičiti najmlađi učesnici turnira, odnosno 2011. godište.

ASF - Naslovna 2     

Ekipe koje osvoje jedno od prva četiri mesta biće nagrađene peharima i medaljama, a nagrade su predviđene i za najboljeg igrača, najboljeg strelca i najboljeg golmana turnira.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

three × 4 =