Ivan Bosiljčić

Bosiljčić u Aleksincu 12. februara

Par stihova za nas ‒ veče koje se sa nestrpljenjem očekuje u Aleksincu, a reklo bi se, posebno među Aleksinčankama. Muzičko-poetski nastup koji će u ponedeljak, 12. februara, izvesti glumac Ivan Bosiljčić od samog početka najave prati veliko interesovanje kako u Aleksincu, tako i u okolnim gradovima, što potvrđuje i veliki broj prodatih karata. S obzirom da je ovaj koncert pobrao simpatije i širom Srbije i van nacionalnih granica, organizatori u Aleksincu nadaju se da pozitivan utisak neće izostati ni u ovom gradu.

Miloš Paović
Miloš Paović

‒ Ovaj program muzičko poetske večeri podrazumeva kombinaciju različitih umetničkih formi uz obradu popularnih muzičkih tema od šezdesetih godina, pa sve do danas. Inače, Radio televizija Srbije je ovo veče snimila za svoj arhiv i ovo veče je gostovalo u svim prestižnijim pozorišnim kućama u Srbiji, ali i inostranstvu – kaže stručni saradnik CKU Aleksinac Miloš Paović i dodaje da je ovaj nastup, nakon petogošinje turneje van Beograda, ponovo izveden u martu ove godine na sceni Opere i teatra Madlenijanum, a dešavalo se i da je izvođen osam puta zaredom.

Filmsku muziku, ruske romanse i savremenu pop muziku, Bosiljčić je prošarao poezijom najvećih domaćih i stranih pesnika, poput Alekse Šantića, Milana Rakića, Mike Antića, Arsena Dedića, Jesenjina, Bodlera i drugih, pa je verovatno, uz glumčev šarm, to bio pun pogodak za postizanje ogromnog uspeha.

Po rečima organizatora, karta u pretprodaji znatno je jeftinija od one na dan koncerta, pa je sadašnja cena 500, dok će 12. februara iznositi 700 dinara.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × one =