SSKDB - Naslovna

Baš lepo i veselo duženje

Na devetim po redu Sportskim susretima korisnika dnevnih boravaka za decu i mlade sa posebnim potrebama južne i jugoistočne Srbije, održanim u subotu u ovdašnjoj Hali sportova, u ukupnom plasamanu trijumfovala je ekipa iz Vranja, drugo mesto zauzeli su predstavnici Dnevnog boravka „Mozaik” iz Bora, dok je treća pozicija pripala ekipi Dnevnog boravka Centra za socijalni rad iz Vlasotinca.

SSKDB - Vranje
Prvoplasirana ekipa 

Pobedi Vranjanaca, po svoj prilici, najviše je doprineo izvanredni Miroslav Đorđević koji se okitio dvema pobedničkim titulama – u skoku u dalj i u pikadu.

SSKDB - Ceda Rakic
Susrete je otvorio zamenik predsednika opštine, Čedomir Rakić

U šutiranju lopte na gol najbolja je bila Aleksinčanka Jelena Ristić, u obaranju čunjeva Bojan Blagojević iz Bora, a u bacanju lopte u koš Tamara Pešić iz Leskovca.

Tri najbolje plasirane ekipe nagrađene su peharima, a takmičari koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto darovani su zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama.

Osim domaćina i organizatora susreta, Centra za socijalni rad iz Aleksinca, na ovogodišnjim susretima učestvovali su predstavnici dnevnih boravaka iz još 14 gradova južne i jugoistočne Srbije, počev od Preševa pa do Dimitrovgrada i Bora.

Pokrovitelj manifestacije je bila Opština Aleksinac.


 

Veliki odziv takmičara i posetilaca

– Sportski susreti protekli su onako kako smo i očekivali: u sjajnoj atmosferi i uz veliki odziv takmičara i posetilaca. Bilo je to baš lepo i veselo druženje, veli direktorka Centra za socijalni rad, Jasmina Nikolić. 

SSKDB - Predstavnici prve 3 ekipe
Predstavnici prve tri ekipe sa direktorkom Jasnom Nikolić

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × one =