Bistro2

Aleksinčani bez premca na Borskom jezeru

Ekipa aleksinačke Organizacije sportskih ribolovaca „Bistro” osvojila je prvo mesto na takmičenju u sportskom ribolovu koje je povodom Dana rudara održano na Borskom jezeru.

Bratislav Stanković– Naši takmičari su zabeležili odličan rezultat, bez obzira na to što su uslovi za pecanje bili izuzetno loši. U konkurenciji 17 ekipa bili su prvi sa deset negativnih poena – kaže za naš portal predsednik OSR „Bistro”, Bratislav Stanković.

U ekipi su bili: Slaviša Marković koji je bio prvak sektora, Dragan Krstić je bio četvrti, dok je Slobodan Krstić Dane osvojio peto mesto.

Inače, od početka godine do sada ekipe OSR „Bistro” učestvovale su na osam kup takmičenja i osvojile četiri prva, jedno drugo i tri četvrta mesta. „Duplu krunu” aleksinački majstori udice i plovka su osvojili u Kragujevcu i Varvarinu, drugi su bili na svom kup takmičenju, a četvrta pozicija im je pripala na nadmetanjima u Nišu, Prokuplju i Ćićevcu. Međutim, kako sezona kup takmičenja traje do kraja oktobra, valja očekivati da ovo nije konačan bilans.

Izvor naslovne fotografije: Fejsbuk

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight − 5 =