Aleksinački privrednici pomažu uređenje bolničkog kruga

Ambiciozni menadžerski tim Opšte bolnice u Aleksincu, predvođen direktorom dr Goranom Vidićem, ovih dana pokušava da reši višedecenijski problem prilaznih i odlaznih saobraćajnica oko bolničke zgrade. Do sada, transportovanje pacijenata i dovoženje teže obolelih, kao i njihovo odvoženje od bolničke zgrade odvijao se iz jednog pravca, što je u pojedinim trenucima pravilo saobraćajnu gužvu. Zahvaljujući donacijama u novcu i radu aleksinačkih privrednika i Fondacije „Dragica Nikolić”, ovaj problem uskoro bi trebalo da bude rešen.

Prikupljenim novcem od privatnog lica otkupljeno je nedostajuće zemljište za saobraćajnicu, a urađeni su i zemljani radovi. Planirano je da vozila ulaze na centralnu kapiju, a da izlazak iz bolničkog kruga bude u drugom smeru, na eventualno dve kapije. U okviru sređivanja tog dela bolničkog kruga u planu je i ograđivanje i uređenje parkinga, koji se sada koristi kao neuređena površina.

Bolnica

Naravno, za takav poduhvat neophodno je još donacija, pa je svako uključivanje građana i privrednika oštine Aleksinac dobrodošlo.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sixteen + 10 =