Osmomartovski koncert

Veliki koncert na Dan žena

Dan žena u Aleksincu će biti obeležen velikim Osmomartovskim koncertom na kome će nastupiti „Trio Balkanske žice”, frulaš Bora Dugić i glumac Igor Đorđević.

Na ovoj muzičko-poetskoj večeri profesor Zoran Starčević sa svojim sinovima, Nikolom i Željkom, ulepšaće osmomartovsko veče specifičnim zvukom Balkana u kome se prepliću elementi džeza, džipsi, sving i etno muzike iz razlitičitih krajeva sveta.

Trio Balkan strings
„Trio Balkanske žice” nastupao je u SAD, Kanadi i širom Evrope 

Kao jedan od specijalnih gostiju nastupiće maestro Bora Dugić, čuveni frulaš iz Šumadije koji ove godine obeležava jubilarnih 50 godina na muzičkoj sceni i svoj 70. rođendan. Drugi specijalni gost biće glumac Igor Đorđević, koji će veče obogatiti kazivanjem stihova ljubavne poezije.

Igor Đorđević
Glumac Igor Đorđević kao Đorđe u TV seriji Koreni

‒ To je jedan poseban umetnički program, jedinstven u svakom slučaju, pošto se nikada pre nije odigrao, niti će se ubuduće, pretpostavljam, održati u ovom sastavu – kaže Miloš Paović, urednik programa CKU i dodaje da je ovo poklon damama Aleksinca od Centra za kulturu i umetnost.

‒ Lepo je interesovanje za ovaj program, uglavnom su oni gledaoci koji u toku godine prate naše pozorišne predstave, naše muzičke događaje posebno zainteresovani za ovaj program, iz razloga što on predstavlja i svojevrsnu premijeru – ističe Paović.

Osmomartovski koncert će se održati u petak, 8. marta, od 20 sati u Velikoj sali Doma kulture, a cena karte je 250 dinara.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

five + 18 =