Tetka od milion dolara

U petak urnebesna „Tetka od milion dolara”

Poklonici boginje Talije na daskama Doma kulture ovog petka odigraće novu urnebesnu komediju. Premijera nove predstave „Tetka od milion dolara” Gradskog pozorišta „Teatar 91” zakazana je za petak 10. maj od 20 sati, a u predstavi pored ansambla „Teatara 91” igra i troje gostujućih glumaca. Dvoje glumaca su iz Kruševca, Jelena Tomić i Predrag Milenković, a jedan iz Paraćina, Marko Vučković. U predstavi igraju i aleksinački glumci Bojan Cvetković, Srđan Stojadinović, Ninuška Milivojević, Zorica Stevanović i Jovan Cvetković.

‒ U pitanju je urnebesna komedija i to je prilika da naši Aleksinčani provedu svoje vreme uz jednu dobru zabavu. Predstava traje otprilike sat i 20 minuta tako da ćemo u petak imati jedno zabavno veče. Predstavu je radio Branislav Nedić, inače upravnik kruševačkog pozorišta, dobro poznat saradnik ‘Teatra 91’. Upravnik sa kojim pozorište sarađuje unazad sigurno desetak godina i sa kojim se oprobalo i u ovoj komediji. Ovom prilikom očekujemo dobru posećenost sale i jednu dobru premijeru ‒ rekla je Milena Rašić, direktorka Gradskog pozorišta „Teatar 91”.

Nakon završetka i premijere u ustanovi očekuju da će se „Tetka od milion dolara” igrati kao i svi ostali komadi sa repertoara „Teatra 91”. Ovu predstavu u narednom periodu očekuje učešće na festivalima, jer kako je rečeno, neki pregovori su već u toku.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 + 19 =