Sportski vikend: Košarkaši na centru

Posle uobičajene zimske pauze, ovog vikenda nastavlja se prvenstvo košarkaša u Drugoj ligi i Prvoj međuregionalnoj ligi ‒ Istok.

U slopu 14. kola Druge lige, košarkaši Napretka JKP putuju sutra u Smederevsku Palanku na meč protiv Mladosti. Trenutno Palančani su na trećem mestu sa 22 boda, dok su Aleksinčani na drugoj poziciji sa bodom više.

Naš predstavnik u Prvoj međuregionalnoj ligi ‒ Istok, Jastreb, sutra će u aleksinačkoj Hali sportova od 18 sati, u okviru 14. kola, ugostiti tim Dimitrovgrada. Dimitrovgrađani zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 22 boda, a Aleksinčani su sa dva boda manje na osmom mestu.

U nedelju šesto kolo Biznis lige

Utakmicama šestog kola, u nedelju se nastavlja Biznis futsal liga Fudbalskog saveza aleksinačke opštine.

Od 13 sati igraće Aster ‒ Iso plus, sat kasnije sastaju se VSŽ Palilula ‒ Gramer Žute ose, od 15 sati rivali su Atenik komerc ‒ Gramer, a od 16 sati na programu je meč između Socijale i ekipe Oaza Maks Vod.

Na čelu tabele trenutno su Atenik komerc i Oaza Maks Vod sa po 15 bodova. Slede: Socijala sa 10, Gramer Žute ose sa sedam bodova, VSŽ Palilula i Aster sa po sedam, Iso plus sa tri i Gramer bez bodova.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 − 3 =