OŠ Loćika

Škola u Loćiki sutra proslavlja vek postojanja

Nizom manifestacija učenici i radnici OŠ „Aca Sinadinovićˮ u Loćiki tokom ove nedelje obeležavaju značajan jubilej ‒ vek škole u ovom podjastrebačkom selu.

‒ Ove godine proslavljamo punih 100 godina postojanja naše škole u Loćiki. Program proslave počeo je u ponedeljak takmičenjem pod sloganom ‘Ja imam talenat’, na kome su učenici pokazali svoje veštine, sposobnosti i kreativnost. U utorak, u okviru sportskog dana, u odeljenju u Tešici održane su finalne utakmice u odbojci i fudbalu, dok je za najmlađe učenike organizovan poligon sa preprekama. Po okončanju sportskih takmičenja najuspešnijim ekipama i takmičarima pripale su zahvalnice, a sportski dan je krunisan nastupom hora Centra za kulturu i umetnost iz Aleksinca ‒ rekao je vršilac dužnosti direktora škole Dragan Milošević. 

OŠ Loćika
Sportski dan u Tešici
OŠ Loćika
Takmičenje u Kvizu znanja 

Povodom velikog jubileja u školi će sutra biti otvorena izložba pod nazivom „Svedočanstvo prošlosti i zalog za budućnostˮ. Kako navodi direktor Milošević reč je o izložbi koja predstavlja jednu vremensku kapsulu svih dešavanja u toku stogodišnjice postojanja škole.

‒ To je veoma interesantna izložba pogotovo za drage kolege penzionere koji su proveli čitav radni vek vaspitavajući decu ovog prelepog planinskog kraja. Naravno i za sve ljude koji su prošli kroz školovanje ili na neki drugi način bili povezani sa školom ‒ navodi Milošević. 

Nakon otvaranja izložbe planirana je priredba koju su pripremili učenici i nastavnici ove škole.

OŠ Loćika
Kviz znanja

Fotografije preuzete sa zvanične fejsbuk strane OŠ “Aca Sinadinović” Loćika

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 + 13 =