„Rukavica” ode u Surdulicu

Međunarodna bokserska revija „Rudarska rukavica” održana je u subotu u Aleksincu uz učešće 24 boksera i to po dva iz Bugarske i Crne Gore, tri iz Makedonije i 17 iz Srbije ( BK Trstenik, Topličanin i Toplica iz Prokuplja, Arena iz Vlasotinca, Dubočica iz Leskovca, Feniks iz Bora, Tigrovi iz Pirota, Srpska čast iz Vranja, Srbija i Radnik iz Surdulice i Rudar iz Aleksinca).

Publika je mogla da posmatra 12 borbi. Specijalni žiri u kome su bili Stojan Jocić, tehnički direktor Aleksinačkog rudnika uglja i bokserske legende Bratislav Ristić iz Prokuplja i Ivan Alić iz Niša izabrao je najbolje aktere revije.

Dušan Milovanović

Titulu najboljeg boksera poneo je Dušan Milovanović, član Srbije iz Surdulice, za najborbeniji par proglašeni su Anton Kirilov iz Bugarske i Ognjen Mitić, bokser Arene iz Vlasotinca. Po odluci žirija , najbolji tehničar je Enis Adrović, član Radničkog iz Berana, a pehar za najmlađeg pobednika pripao je Mladenu Vukomanoviću, bokseru Rudara iz Aleksinca. Boje Rudara branila su još dvojica takmičara, Uka Enoh i Đorđe Stojković, ali su obojica izgubili.

Šesti put zaredom reviju je organizovao Bokserski klub Rudar iz Aleksinca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

nine + 1 =