Kulturno stvaralaštvo

Odložena smotra u Mozgovu

Druga priredba ovogodišnjeg ciklusa „Kulturnog stvaralaštva na seluˮ koja je trebalo da bude održana u subotu 18. maja u Mozgovu je otkazana a novi termin će biti naknadno saopšten saznajemo u Centru za kulturu i umetnost.

goca zivanovic‒ Razlog otkazivanja smotre u Mozgovu je isključivo tehničke prirode jer se istog dana u Aleksincu realizuje niz aktivnosti u sklopu ovogodišnje ‘Noći muzeja’ ‒ kaže stručni saradnik CKU Gordana Živanović.

Prema njenim rečima o novom terminu priredbe u Mozgovu Kulturno-umetnička društva će biti blagovremeno obaveštena, a nezvanično saznajemo da bi to mogao biti 8. jun.

‒ Što se priredbe na Aleksinačkom Rudniku tiče ona će kako je i ranije najavljeno biti održana u subotu 1. juna kada će pored Kulturno umetničkog društva iz tog naselja nastupiti i folkloraši iz Kormana i Trnjana ‒ naglašava Gordana Živanović.

Podsetimo, ovogodišnja manifestacija počela je u Žitkovcu u aprilu kada su nastupili članovi Kulturno umetničkih društava “Dejan Jovanović Deša” iz Tešice i „Mladostˮ iz Žitkovca.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 + six =