NiF

Pet medalja za Aleksinčane

Tokom vikenda u Mariboru (Slovenija) je održano drugo kolu Jadranske lige i 15. Međunarodni turnir „Maribor open”, na kojima su učestvovali i takmičari aleksinačkog Džudo i džiu-džicu kluba NiF.

NiF U okviru drugog kola Jadranske lige, Aleksinčani su poraženi sa 5:1 od ekipe Feniksa iz Podgorice. Boje NiF-a branili su: Nikola Trajković, Andrija Bogdanović, Nikola Petrović, Mladen Milovanović, Filip Trajković i Miloš Miljković.

‒ Naša podmlađena ekipa dala je sve od sebe, ali su ovoga puta za rivala imali veoma jaku i iskusnu ekipu ‒ kaže trener NiF-a, Dragan Trajković.

Na turniru „Maribor open” takmičari NiF-a osvojili su pet medalja: dve zlatne, dve srebrne i jednu bronzu. Zlatom su se okitili: Danijela Joić (nade, – 57 kg) i Filip Trajković (juniori, – 94 kg), srebro je pripalo Nikoli Petroviću (kadeti, – 60 kg), i Andriji Bogdanoviću (kadeti, – 81 kg) , a bronza Nikoli Trajkoviću (seniori, – 85 kg).

Turnir je imao status evropskog kupa i bio bodovan za međunarodne rang-liste, a nastupilo je oko 500 takmičara iz 26 klubova iz 15 evropskih država: Austrije, Italije, Mađarske, Nemačke, Belgije, Poljske, Izraela, Rumunije, Srbije, Hrvatske, Bugarske, Crne Gore, BiH, Makedonije i Slovenije.

NiF

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

5 + five =