Narodni pokret Grujice Veljkovića

Narodni pokret Grujice Veljkovića proslavio Svetog Vasilija Ostroškog

Članovi i simpatizeri jedne od vladajućih stranaka u opštini Aleksinac, Narodnog pokreta Grujice Veljkovića, juče su u stranačkim prostorijama obeležili slavu Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca. Za razliku od prošle godine kada je stranka prvi put proslavila praznik, ove godine slava je obeležena uz prisustvo gostiju iz drugih partija.

U stranačke prostorije Narodnog pokreta domaćine su pozdravile kolege iz SNS-a, SPS-a, Pokreta socijalista, Ujedinjene seljačke stranke, kao i Srpske radikalne stranke, Jedinstvene Srbije i Stranke Rusa Srbije.

Pokret Grujice Veljkovića u aktuelnom sazivu aleksinačkog parlamenta ima tri odbornika, dok je lider stranke predsednik Skupštine opštine Aleksinac.

‒ Trudimo se da budemo konstruktivni i da podržavamo one stvari za koje smatramo da su dobre za opštinu Aleksinac, sve što je vlast uradila, naravno mi za to snosimo i deo zasluga i deo odgovornosti – kaže predsednik partije Grujica Veljković.

U Narodnom pokretu kažu da se pripremaju i za predstojeće parlamentarne izbore, koji će se održati 2020. godine.

‒ Razmišljamo o tome i konsultujemo se sa našim članstvom i građanima šta je to što bi valjalo promeniti u narednom periodu kako bi lokalna samouprava bolje funkcionisala. Konkretno pričam o opremanju neke industrijske zone od desetak hektara na teritoriji opštine Aleksinac, o tome da treba da se povede malo više računa o higijeni, o čistoći puteva na teritoriji opštine, pogotovo u zimskim uslovima i da vidimo kako možemo da uvećamo sredstva za poljoprivredu, za sport – dodaje Veljković.

Obeležavanju slave Narodnog pokreta Grujice Veljkovića, kako saznajemo, nisu se odazvale kolege iz DS-a, DSS-a i Srpskog pokreta Dveri.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

19 − eleven =