Slavica Đukić Dejanović

Ministarka Đukić Dejanović sutra u Aleksincu

Centralni objekat dečje ustanove Lane u Aleksincu sutra će obići ministrka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović, čije je ministarstvo većim delom sredstava finansiralo nedavno završene radove u ovoj ustanovi. Reč je o projektu poboljšanja energetske efikasnosti u sklopu koga je rekonstruisan krov, zamenjena stolarija, urađena termo izolacija i fasada na centralnom objektu u Mišićevoj ulici u Aleksincu i uvedeno parno grejanje u predškolskom objektu u Prćilovici. Pored ministarke Đukić Dejanović, predškolsku ustanovu u Aleksincu posetiće i načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski.

Nakon posete Aleksincu, ministarka će obići i Opštinu Svrljig, gde će se sastati sa predsednicom opštine Jelenom Trifunović i narodnim poslanikom Milijom Miletićem, a kasnije će obići i tamošnju predškolsku ustanovu.

Ministarka Đukić Dejanović, poslednji put u Aleksincu boravila je početkom aprila prošle godine, pokrenuvši akciju podele srebrnjaka novorođenčadima sa teritorije ove opštine, koju je lokalna samouprava nastavila da sprovodi.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − five =