Manifestacija ljubavi i prijateljstva

Mnoštvo autobusa sa registarskim oznakama gradova iz cele Srbije, bilbordi sa porukama dobrodošlice predsedniku Ruske federacije Vladimiru Putinu, velika fontana na Slaviji u bojama srpske i ruske zastave…

Tako je juče bilo u Beogradu tokom četvrte po redu posete ruskog predsednika Srbiji i predsedniku naše države Aleksandru Vučiću.

‒ Veličanstvenim okupljanjem u centru Beograda, naš narod je još jednom manifestovao veliku ljubav, viševekovno prijateljstvo i tradicionalnu saradnju sa našom pravoslavnom braćom i narodom Rusije. Ovo je bila prilika da iskažemo zahvalnost za požrtvovanje i pruženu pomoć našoj državi u ovim teškim godinama. Izuzetno lepo je bilo i na platou ispred Hrama Svetog Save, gde je Putina pozdravilo preko 120 hiljada ljudi. Sve u svemu, sa ovog velikog događaja poneo sam zaista divne i upečatljive utiske ‒ kaže nam sekretar aleksinačkog Pokreta socijalista, Dragan Jovanović Lera.

Kako smo već javili, ovom događaju prisustvovalo je i oko 300 Aleksinčana, uglavnom pristalica Srpske napredne strane, Socijalističke partije Srbije, Partije ujedinjenih penzionera Srbije i Pokreta socijalista, mada je među njima bilo i nestranačkih ličnosti.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × three =