Karata za Amiru nema „ni sa strane”

U najavi koncerta Amire Medunjanin na fejsbuk stranici Centra za kulturu i umetnost Aleksinac i na plakatu ispred Doma kulture već nekoliko dana velikim slovima stoji „rasprodato”. Više od nedelju dana pre koncerata velike bosanske dive, koji će se održati 14. marta, ulaznica nema.

Medunjanin
Obaveštenje na zvaničnoj fejbuk stranici CKU, foto: print screen

S obzirom da je ovo pevačicin prvi koncert na jugu Srbije, veliko je i interesovanje stanovnika okolnih gradova i opština, a ono ne jenjava ni pored činjenice da su sve ulaznice rasprodate. Pojedini Aleksinčani kažu da i dalje primaju pozive svojih rođaka i prijatelja sa strane, koji pokušavaju da pribave karte za Amirin koncert.

Ogromno interesovanje podstiče i činjenica da je ovo pevačicin poslednji nastup na mini turneji u Srbiji. Pre Aleksinca nastupiće u Kragujevcu (8. marta), Zrenjaninu (11. marta) i Pančevu(13. marta). Nakon Aleksinca putuje u Cirih, gde će nastupiti već 16. marta. Prema najvama na zvaničnom sajtu u Srbiju se vraća 27. marta, a nastup je zakazan u Čačku.

Medunjanin
Direktorka u šali potvrdila da nema karata; foto: print screen

Interesantno je da Amirine sevdalinke imaju veliki broj ljubitelja i u susednoj Hrvatskoj, pa je najavljeni koncert u Zagrebu, koji će se održati 14. aprila, već rasprodat. S obzirom da će velika Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog biti ispunjena do poslednjeg mesta, Zagrebčani su rezervisali novi nastup 16. marta.

Što se tiče aleksinačkog koncerta, onima koji nisu pribavili karte jedino ostaje da se nadaju da neko odustane i ne preuzme rezervaciju, mada je, po svemu sudeći, za tako nešto verovatnoća mala.

 

 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × five =