Finiš spasao Kormance

Tek u finišu prvenstvene sezone fudbaleri Sloge iz Kormana uspeli su da se domognu sigurne luke i sačuvaju status okružnog ligaša. U poslednjih sedam kola, Kormanci su osvojili 13 bodova, pa su bilans zaokružili sa devet pobeda, tri remija i 20 poraza i plasirali se na 13. poziciju.

‒ Zajednički cilj kluba i uprave je bio da izborimo opstanak kako bi se i naredne sezone takmičili u Okružnoj ligi Nišavskog okruga ‒ kaže predsednik kluba Mladen Stoiljković.

‒ Što se priprema za narednu sezonu tiče, u subotu ćemo igrati kontrolnu utakmicu protiv Poleta iz Radevca i time ćemo praktično početi pripreme. Klub su do sada napustila petorica igrača, a njih četvorica su pojačali naše redove. Sa tim pojačanjima, verujem da ćemo ostvariti cilj, a to je opstanak u ovom rangu takmičenja ‒ veli naš sagovornik. 

Prijateljska utakmica izneđu Sloge i Poleta iz Radevca igraće se u subotu od 17 sati na igralištu u Kormanu.


Otvaranje turnira u petak 

Fudbalski klub Sloga iz Kormana i ove godine organizuje tradicionalni, 12. po redu noćni turnir u malom fudbalu „Korman 2019”. Kako nas je obavestio predsednik kluba, Mladen Stoiljković, kotizacija za učešće na turniru je 4000 dinara po ekipi, a igraće se po sistemu 4+1. Organizator je pripremio nagrade za tri najbolje plasirane ekipe, kao i za najboljeg igrača i najboljeg golmana.

Otvaranje turnira je u petak, 2. avgusta. U 20 sati počinje program u kome će nastupiti članovi kulturno-umetničkih društava iz Mozgova, Lučine kraj Stalaća i Kormana, a potom će biti izvučeni parovi i odigrana revijalna utakmica između prvog tima i veterana Sloge.

Turnir zvanično počinje u subotu, 3. avgusta, u 21 sat.


 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

20 + eleven =