Deveti basket memorijal ”Mića Projović” u nedelju

Aleksinac će i ove godine biti jedna od stanica Roda 3h3 basket karavana.Basketaški spektakl, na koji aleksinački ljubitelji ”igre pod obručima” godinama dolaze u velikom broju, održaće se u nedelju 28.jula sa početkom u 12 časova, na terenima sportskog centra ”Taš” u Aleksincu.

  • Takmičenje će se održati u seniorskoj i juniorskoj kategoriji, a turnir će i ove godine biti kvalifikacioni za završnu smotru ”Roda 3h3” državnog prvenstva koje će se održati u Beogradu. – ističe Radmilo Mojsilović, organizator memorijala.

Mojsilović podseća da će, kako je to bio slučaj i prethodnih godina, memorijalni turnir ”Mića Projović” i u nedelju biti humanitarnog karaktera.

  • Na turniru će biti dosta pratećeg programa. Kako je to iranije bio slučaj, i sada će se igrati revijalni basket susret i ovom prilikom će se dodeliti pokloni Domu za decu bez roditeljskog staranja.

Prema ostalim informacijama koje smo dobili od organizatora turnira, takmičenje će biti i internacionalnog karaktera, s obzirom da je svoj dolazak najavila i ekipa iz susedne Bugarske. Takođe, za očekivati je da se na terenu u Aleksincu pojavi i poznato lice iz sveta košarke, na čemu organizator uveliko radi.

 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eight + 3 =