Uhvaćen u mrežu

„Ухваћен у мрежу” на почетку сезоне

Нову позоришну сезону, „Театар 91” започео је синоћ премијером представе „Ухваћен у мрежу”, коју је по тексту британског комедиографа Реја Кунија адаптирао, алексиначкој публици добро познати редитељ, Бранислав Недић.

Ово је специфична врста водвиља и био је велики изазов да се све тачно изведе, јер секунда паузе у оваквој представи може да наруши концепт. Ово је једна професионално урађена представа, из свих аспеката, и верујте ми да у многим професионалним позориштима Србије оваква врста дисциплине и професионализма у игрању не би могла да се оствари – рекао је Недић, коме је ово десета представа коју ради у сарадњи са алекиначким глумцима.

Uhvaćen u mrežu

„Ухваћен у мрежу”, као логичан наставак култне представе „Кидај од своје жене”, прати живот главног јунака, који већ осамнаест година живи двоструким животом, али на крају бива ухваћен у мрежу својих лажи. Заплет настаје када се млађи чланови његове две породице случајно упознају, не знајући да међу њима постоји много јача веза од оне коју претпостављају.

Teatar 91
Прича је доста компликована да се схвати у самом почетку јер се радња одвија паралелно на две стране сцене и можда је због тога публика била мало узрджанија, али како је представа одмицила мислим да су присутни почели да схватају саму суштину. То се видело на крају по њиховој позитивној реакцији. Мислим да смо урадили добар посао – закључује Недић.

Uhvaćen u mrežu
У представи играју Бојан Цветковић, Срђан Стојадиновић, Нинушка Стојановић, Бобан Тодоровић, Бојана Костић, као и Јелена Томић, глумица из Крушевца и млади Јован Цветковић, члан омладинског ансамбла „Театра 91”.

Прву изведбу ван Алексинца овај ансамбл имаће већ наредне недеље у Новом Бечеју, где ће „Ухваћен у мрежу” отворити Фестивал комедије, који ће трајати од 24. до 29. октобра.

Teatar 91

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × four =