Супер Марио бржи од сирене

Сусрет првих комшија и великих ривала, Алексинца и Озрена из Сокобање, овога пута у оквиру финала Куп такмичења у футсалу, протекао је у изједначеној, али и брзој, динамичној и жестокој игри са доста прилика за гол на обе стране.

Прво полувреме завршено је нерешеним резултатом (1:1). У другом делу Алексинчани су два пута били у предности, али су гости ипак успели да поравнају резултат, па је одлука о победнику пала у врло узбудљивом и драматичном финишу. Наиме, при резултату 3:3, четрнаест секунди пре краја, лопте се докопао јунак утакмице Марио Ловренчић и из непосредне близине мајсторски надмудрио противничког голмана и тиме донео победу свом тиму – 4:3.

Mario Lovrenčić
Марио Ловренчић (бели дрес) у акцији

Ово је била прва од две финалне утакмице Куп такмичења на нивоу Регионалне футсал лиге. Други меч игра се у недељу од 19 сати у Спортској сали у Сокобањи. У борби за трофеј очекујемо велику подршку наших навијача ‒ каже председник КМФ „Алексинац 2015”, Леонардо Матић.

 

Алексинац – Озрен 4:3 (1:1)

Хала спортова Алексинац. Гледалаца: око 200. Судије: Милош Радић, Иван Раденковић (обојица из Ниша). Стрелци: 0:1 Дабарчић у 15, 1:1 Јанковић у 19, 2:1 Јанковић у 22, 2:2 Дабарчић у 30, 3:2 Стојанов у 33, 3:3 Гоцић у 38, 4:3 Ловренчић у 40. минуту. Жути картони: Стоименовић, Ловренчић (Алексинац).

„АЛЕКСИНАЦ 2015”: ПЕТКОВИЋ, СТОИМЕНОВИЋ, ЛАЗИЋ, СТОЈАНОВ, ЛОВРЕНЧИЋ, Чудић, Љубисављевић, Јанковић.

„ОЗРЕН”: СТОЈКОВИЋ, ДАБАРЧИЋ, БОГДАНОВИЋ, АРСИЋ, ГОЦИЋ, Филиповић, Недељковић, Стаменковић, Лазаревић, Богосављевић, Милошевић, Миловановић.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − six =