Спортски викенд: Ко, с ким…?

Кошаркаши Напредак Босфоруса сутра ће у Србобрану одмерити снаге са Академиком у оквиру последњег, 26. кола Друге лиге.
Последење коло игра се и у Првој међурегионалној лиги-Исток. Наш представник у овом рангу, Јастреб, сутра се у овдашњој Хали спортова састаје са екипом Сокобање. Меч почиње у 18 сати.

Рукометаши дочекују тим Хисара

У склопу 17. Кола Прве лиге – Исток, рукометаши Алексинца у недељу ће угостити екипу Хисара из Лесковца. Утакмица се игра од 19 сати.

„Рудари” против Сврљижана

У Зони Исток овог викенда играју се мечеви 22. кола.

Ekipa FK Rudar Alpos
Екипа ФК Рудар Алпос

У недељу од 16 сати и 30 минута, на свом стадиону на Алексиначком Руднику, Рудар Алпос ће угостити екипу Сврљига, док ће Моравица из Суботинца у Кобишници играти против Слоге.

Корманци у Житковцу

Сутра и у недељу у Окружној фудбалској лиги на програму су мечеви 23. кола.
У комшијском дербију у Житковцу, сутра од 16 сати и 30 минута, мегдан ће поделити Морава и Слога из Кормана. У исто време у Алексинцу Палилула се састаје са екипом Младости из Батушинца. Преостала два наша представника у овом рангу играју у недељу у гостима – Црвена звезда из Горњег Љубеша путује у Балајинац на меч против Земљорадника, а Јединство из Грејача одлази у Кочане где ће играти са Радничким.

Шкриљац код лидера

У оквиру 24. кола Општинске лиге, сутра од 16 сати и 30 минута у Трњану се састају Борац и Јединство из Бобовишта, а у Радевцу Полет дочекује тим ОФК Дражевца.
У недељу од 11 сати, лидер првенства, ОФК Напредак 1929 играће у Алексинцу против екипе Шкриљца из Брадарца. Такође од 11 сати у Рутевцу ће одмерити снаге ОФК Рутевац и ОФК Слога из Добрујевцa. Од 16:30 у Горњој Пешчаници се састају Ратар и Победа из Јаковља, а у Тешици Јастребац и Гредетин.

Ekipa FK Pobeda, Jakovlje
Екипа ФК Победа, Јаковље

Слободни у овом колу су Полет из Витошевца и „Напредак 2012” из Крушја.

Комшијски дерби у Сокобањи 

У недељу од 16:30, у оквиру претпоследњег, 17. кола Регионалне футсал лиге, у Сокобањи ће играти екипе клубова малог фудбала Озрен и „Алексинац 2015”.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 18 =