FK Rudar

Спортски викенд: Комшијски дерби на Руднику

У жижи интересовања љубитеља фудбала овог викенда је свакако комшијски дерби на Алексиначком Руднику између Рудар Алпоса и Буковика из Ражња. Ражањци су боље стартовали у новом првенству Зоне Исток, јер су у прва три кола освојили пет, а „рудари” три бода.

Наш други зонаш, Моравица, пред својим навијачима дочекује БСК из Боговине. Суботинчани су до сада освојили пет бодова, а гости су без бодова.

Обе утакмице се играју у недељу од 16 сати.

Грејачани играју дерби

У оквиру четвртог кола Окружне лиге Нишавског округа, житковачка Морава сутра дочекује екипу Радничког из Чапљинца. У исто време, Палилула из Алексинца ће гостовати Наисусу.

Detalj sa utakmice
У недељу у Корману Слога ће поделити мегдан са Моравцем из Заплањске Топонице, Црвена звезда из Горњег Љубеша ће у Трњану играти против Радничког из Кочана, док ће Јединство из Грејача на игралишту у Мезграји, у дербију кола, одмерити снагу са екипом Младости из Батушинца.
Сви мечеви почињу у 16 сати.

Напредак против Радевчана 

У Општинској фудбалској лиги на програму су мечеви трећег кола.

Сутра од 16 сати ОФК „Напредак 1929” у Алексинцу ће играти против Полета из Радевца, у Јаковљу Победа дочекује Борца из Трњана, а Шкриљац из Брадарца у Суботинцу ће угостити тим Полета из Витошевца.

У недељу од 11 сати ривали су: Ратар из Горње Пешчанице – Рутевац, Гредетин – Јединство из Бобовишта и Вукашиновац – Слога из Добрујевца.

Од 16 сати у Тешици се састају Јастребац – Напредак из Крушја, а у Дражевцу истоимена екипа и Темпо из Мозгова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 3 =