Пораз ОФК Напретка у дербију

Дерби седмог коло Окружне фудбалске лиге између Расоваче и ОФК Напретка 1929 из Алексинца припао је Расовачи која је славила са 3:0. На гостовању у Чечини житковачка Морава је победила тим Моравца са 0:3. Слога из Кормана је у Кочану поражена од Радничког са 4:1.

У Алексинцу Палилула је против Радничког из Чапљинца играла нерешено, 2:2. У Гредетину Напредак 2012 из Крушја је поражен са 2:3 од Моравца из Заплањске Топонице, док је Црвена звезда из Горњег Љубеша у Трњану славила против Падине са 3:1. У Рожини Наисус је са 5:0 победио тим Дољевца, а у Батушинцу Младост је са 3:0 савладала Елид из Дољег Душника.

Меч између Јединства из Грејача и Земљорадника из Балајинца регистрован је службеним резултатом (0:3) у корист гостију, јер су Грејачани одустали од такмичења.

На челу табеле са 18 бодова je Расовача, a када је реч о екипама са подручја алексиначке општине, пласман је следећи: Морава и ОФК Напредак 1929 су на четвртом, односно петом месту са по 15 бодова. Палилула је седма са четири бода мање, Напредак 2012 је на 11. месту са седам бодова, колико има и Црвена звезда на 12. позицији. Са шест бодова Слога из Кормана је на 16. месту.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen + 14 =