OTIS-pesacenje

“Пешачи и ти” 16. септембра

Припреме за организацују предстојеће републичке акције „Дан пешачења у Србији” која ће се одржати у суботу, 16. септембра, у пуном су јеку.

Како су планирали организатори, окупљање и пријављивање учесника је истог дана на платоу испред Дома културе од 8 до 9 сати, а сама акција стартује у 9 и траје до 16 сати.

Под геслом “Пешачи и ти”, заинтересовани за учешће моћи ће да се опробају на једној од две стазе – од Дома културе до Рујевице у дужини од пет километара и од Дома културе до цркве Свете Тројице која је дуга 9,6 километара.

Од 10 сати на Брђанци ће бити приређена демонстрација рада Стреличарског клуба “Царска стрела” из Крушевца, а биће одржана и ревијална такмичења у одбојци на песку и пикаду.

pesaci-i-ti

Под покровитељством Мининистарства омладине и спорта и Планинарског савеза Србије, акцију организују Општинска организација за туризам и спорт и Спортски савез општине у сарадњи са Скупштином општине, Центром за културу и уметност, Планинарско-скијашким друштвом “Брђанка”, Планинарским клубом “Железничар” и Клубом шетача и планинара “Синишиним стазама”.

Од данас до петка пријаве за “Дан пешачења” могу се поднети и на један од следећих бројева телефона: 064/38-14-171, 064/11-98-348 и 065/38-14-224 (ОТИС).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

2 + one =