Нада још (увек) постоји

Екипе Рудар Алпоса и Моравице пропустиле су јуче прилику да победе своје ривале и тако осигурају опстанак у друштву зонаша.

У ванредном, 26. колу Зоне Исток фудбалери Рудар Алпоса поражени су јуче пред својим навијачима од Бродоремонта из Кладова са 2:1. Гости су стигли до предности у 46. минуту, када је лопту која се одбила од стативе захватио Ковачевић и са десетак метара матирао голмана Панића. После грешке одбране, на 2:0 повисио је Туфаљевић, а минут пре краја пораз је ублажио Рајковић.

Kovačević
Гол Ковачевића у 46. минуту

‒ Ово је за нашу екипу била веома тешка утакмица. Наступили смо без Љубисављевића који је паузирао због картона. Уз то, на крају првог полувремена повредио се Амир Зека тако смо други део меча играли без шпица ‒ вели тренер Рудара, Горан Чудић. – Меч јесмо изгубили, али не и првенство. До краја су преостале четири тешке утакмице – две у гостима и две пред нашим навијачима. Ако освојимо цео плен као домаћини и донесемо бар бод са гостовања, обезбедили смо опстанак у зонашком друштву ‒ наглашава Чудић.

Tufajević
Гол Туфајевића у 68. минуту 

И наш други зонаш, Моравица из Суботинца, поражен је у Гаџином Хану са 1:0 од лидера првенства, Заплањца.

Четири кола пре краја шампионата, Моравица је на 10. месту са 32 бода, колико има и Рудар Алпос на 11. позицији.

Зону би, како ствари стоје, требало да напусте четири најлошије пласиране екипе.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 3 =