Меч пун варница и оштрих дуела

Дерби 5. кола Регионалне футсал лиге, одигран у Зајечару између екипа „Тимок 2013” и „Алексинац 2015”, протекао је у врло борбеној и оштрој игри. Иако су имали предност од два гола, Алексинчани ипак нису одолели нападима Зајечараца који су у самом финишу утакмице успели да поравнају резултат на 2:2 и тако изборе један бод.

Утакмица је била борбена са доста варница и оштрих дуела, на моменте чак на граници спортске и коректне игре. Најважније је ипак да смо се на крају сви спортски поздравили и честитали једни другима на приказаној игри. Честитке играчима и тренерима на освојеном боду у Зајечару ‒ каже председник КМФ „Алексинац 2015”, Леонардо Матић.

И после овог кола настављена је мртва трка за титулу јесењег шампиона. И Алексинчани и Зајечарци опет деле прво и друго место, имају по 13 бодова и исту гол разлику (+18).
У наредном колу изабраници тренера Александра Земљака опет играју у гостима. Ривал им је „Бабушница 2011”, екипа која је тренутно на претпоследњем, 9. месту без бодова.

futsal
Тимок – Алексинац 2:2 (1:2)

СПЦ Тимок Зајечар. Гледалаца: око 100. Судије: Александар Минић (Књажевац), Стеван Лазаревић (Ниш). Стрелци: 0:1 Костић у 5, 0:2 Јанковић у 7, 1:2 Цветковић у 19, 2:2 Бућин у 38. минуту. Жути картони: Цветковић (Тимок 2013), Станковић, Ловренчић (Алексинац 2015).

„ТИМОК 2013”: ПИВЉАНИН, ЦВЕТКОВИЋ, ПЕТРОВИЋ, СПАСОВСКИ, БУЋИН, Ристић, Младеновић, Лисуловић, Рајковић, Ћатић, Лукић, Петковић, Бркић.

„АЛЕКСИНАЦ 2015”: ПЕТКОВИЋ, СТОЈАНОВ, СТОИМЕНОВИЋ, СТАНКОВИЋ, КОСТИЋ, Митић, Земљак, Лазић, Јанковић, Голубовић, Ловренчић, Љубисављевић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 3 =