Kulturno leto

Месец и по дана „Културног лета”

У суботу, 14. јула почиње „Културно лето” које ће трајати до 28. августа. Током месец и по дана, на платоу Дома културе, у библиотеци „Вук Караџић” и на стадиону за мале спортове одвијаће се позоришне представе, концерти, књижевне вечери, модне ревије и радионице.

Део „Културног лета” биће и „Недеља српско-грчког пријатељства” од 30. јула до 5. августа.

Milena Rašić
Милена Рашић, директорка Театра 91” 

‒ Током шест дана имаћемо госте из Патре, изложбу фотографија Хаџи Миодрага Миладиновића посвећену грчкој култури и концерт ‘Оркестра младих Општине Лаврио’ под управом Ефтихиса Зарба – каже директорка Градског позоришта „Театар 91” Милена Рашић.

„Културно лето” у суботу отвара премијера представе за децу „Црвенкапа” у извођењу „Театра 91”. Недељу, 15. јул обележиће гости са Косова и Метохије. Удружење „Моравски бисер” из Ранилуга припрема изложбу домаће радиности од 19 сати, а пола сата касније одржаће се представа за децу „Дугоња, трбоња и видоња”, заједнички пројекат Дома културе „Радомир Поповић” из Косовске Каменицe и Српског позоришта из Гњилана.

Боравак гостију са КиМ завршиће се заједничким концертом народних песама и игара Културно уметничког друштва „Симонида” из Ранилуга и ГКУД-а „Алексинац” од 20 сати и 30 минута.
„Културно летo” oрганизује Градско позориште Театар 91” у сарадњи са Центром за културу и уметност, библиотеком „Вук Караџић” и Градским културно уметничким друштвом „Алексинац”.

Kulturno leto

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 1 =