asfalt

Деоница код Горње Пешчанице још неко време без асфалта

Путници који користе пут према Јаковљу и Каменици мораће још неко време да сачекају на нови асфалт око моста у Горњој Пешчаници. Према речима директора Јавног предузећа за путеве Алексинац Милоша Милошевића, из техничких разлога није могуће одмах обавити асфалтирање ове деонице у дужини од 380 метара.

До сада је уклоњен стари асфалт, извршено је посипање шљунком и његово сабијање. Наш саговорник тврди да мора да се сачека још месец дана да би нанесени слој шљунка налегао, а затим предстоји још једно посипање овим материјалом и његово поновно равнање. Све се ово ради како би будућа асфалтирана деоница била што квалитетнија и дуготрајнија. Поред ових радова, у Предузећу за путеве најављују да ће и јаркови поред овог дела саобраћајнице бити уређени.

asfalt

Пут који је у фази реконструкције био је у лошем стању, налази се између два брда и мостом пресеца локални водоток. Ова деоница је била оштећена, поред осталог и због померања тла, па је разумљива опрезност алексиначких путара, када је реч о постављању новог асфалта.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 − 12 =