DS

Демократе прославиле Ђурђевдан

Алексиначке демократе, предвођене актуелним председником одбора Бобаном Ранђеловићем, јуче су у страначким просторијама, у згради бившег комитета, прославилe своју крсну славу, Ђурђевдан. Поред чланова и симпатизера странке, слави демократа присуствовале су колеге из владајућих СНС-а, СПС-а, Покрета социјалиста и Народног покрета, представници опозиције, Јединствене Србије, као и СРС-а.

У изјави за наш сајт Ранђеловић је рекао да су Алексинцу потребне одређене промене, како би заједница у неком будућем периоду доживела прогрес. DS

‒ Надам се да ће се град Алексинац у неком будућем периоду мало брже и квалитетније развијати и да престане одлив младих људи из града и партијско запошљавање, да овај град напокон добије можда неку нову власт, нове људе на челу општине и самим тим доживи неко ново и боље време – рекао нам је лидер алексиначког ДС-а.

Он је истакао су неки од планова странке да се бирачи увере у то да Демократска странка “није иста странка од пре десет година”.

DS

‒ То је нова странка, са новим људима и новим размишљањима и грађани треба да знају да смо ту и увек ћемо бити овде, пре свега, због њих – додао је он.

Домаћин, односно колачар, овогодишње славе био је доктор Душан Остојић, а на прослави у згради комитета, поред осталих, били су и председник ОО СПС-а и потпредседник општине Чедомир Ракић, директорка ОТИС-а Милена Максимовић, председник ОО Покрета Социјалиста Славиша Јовановић и директор Установе за одмор и рекреацију деце Липовац Емилијан Милосављевић.

 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × one =