Bistro2

Алексинчани без премца на Борском језеру

Екипа алексиначке Организације спортских риболоваца „Бистро” освојила је прво место на такмичењу у спортском риболову које је поводом Дана рудара одржано на Борском језеру.

Bratislav Stanković– Наши такмичари су забележили одличан резултат, без обзира на то што су услови за пецање били изузетно лоши. У конкуренцији 17 екипа били су први са десет негативних поена – каже за наш портал председник ОСР „Бистро”, Братислав Станковић.

У екипи су били: Славиша Марковић који је био првак сектора, Драган Крстић је био четврти, док је Слободан Крстић Дане освојио пето место.

Иначе, од почетка године до сада екипе ОСР „Бистро” учествовале су на осам куп такмичења и освојиле четири прва, једно друго и три четврта места. „Дуплу круну” алексиначки мајстори удице и пловка су освојили у Крагујевцу и Варварину, други су били на свом куп такмичењу, а четврта позиција им је припала на надметањима у Нишу, Прокупљу и Ћићевцу. Међутим, како сезона куп такмичења траје до краја октобра, ваља очекивати да ово није коначан биланс.

Извор насловне фотографије: Фејсбук

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven + 17 =