Алексиначки привредници помажу уређење болничког круга

Амбициозни менаџерски тим Опште болнице у Алексинцу, предвођен директором др Гораном Видићем, ових дана покушава да реши вишедеценијски проблем прилазних и одлазних саобраћајница око болничке зграде. До сада, транспортовање пацијената и довожење теже оболелих, као и њихово одвожење од болничке зграде одвијао се из једног правца, што је у појединим тренуцима правило саобраћајну гужву. Захваљујући донацијама у новцу и раду алексиначких привредника и Фондације „Драгица Николић”, овај проблем ускоро би требало да буде решен.

Прикупљеним новцем од приватног лица откупљено је недостајуће земљиште за саобраћајницу, а урађени су и земљани радови. Планирано је да возила улазе на централну капију, а да излазак из болничког круга буде у другом смеру, на евентуално две капије. У оквиру сређивања тог дела болничког круга у плану је и ограђивање и уређење паркинга, који се сада користи као неуређена површина.

Bolnica

Наравно, за такав подухват неопходно је још донација, па је свако укључивање грађана и привредника оштине Алексинац добродошло.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + 13 =