glavna ulica Aleksinac

Шеталиште од сутра привремено отворено за саобраћај

Возач који се сутра и наредних дана буду затекли у граду мораће да се прилагоде новом, измењеном начину саобраћаја који предвиђа кретање аутомобила и аутобуса дуж целе главне улице. То значи да ће пешачка зона привремено бити коришћена за одвијање саобраћаја. Од 7 сати за саобраћај ће бити затворен део улице Војске Југославије, од раскрснице са главном улицом Књаза Милоша код моста на Моравици па до улице 7. Јули, односно до стадиона за мале спортове „Младост” (ТАШ).

Сутра ће такође бити затворен за саобраћај и део улице 7. јули од раскрснице са улицом Момчила Поповића код семафора до раскрснице са улицом Тихомира Ђорђевића код Алексиначке гимназије, па ће тако ова улица бити затворена за саобраћај у целокупној дужини до завршетка радова, одлучено је на данашњој седници Савета за безбедност саобраћаја на путевима општине Алексинац.

На овој седници такође је одлучено да у уторак, 14. новембра од 12 до 15 часова за саобраћај буде затворен део улице Момчила Поповића од улице књаза Милоша до улице Душана Тривунца (испред Дома културе) због манифестације поводом обележавања дана копнене војске.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seven − 2 =