Četiri gola sjajnog Nikole Kostića

U derbiju 13. kola Zone Istok, Moravica je u Subotincu sa 4:3 savladala tim Šarbanovca. Na utakmici je briljirao Nikola Kostić koji je postigao sva četiri gola – tri iz igre i jedan sa bele tačke. Sjajni golgeterski učinak je svakako posledica fenomenalne igre ovog momka koji konkuriše za najboljeg strelca Zone Istok.

Nikola Kostic 1
Nikola Kostić

Naš drugi zonaš Rudar Alpos na gostovanju u Negotinu pretrpeo poraz od Hajduk Veljka sa 2:0.
Ostali rezultati: BSKKablovi 2:1, SlogaMalošište 3:2, MajdanpekZaplanjac 1:1, ĐerdapNaša krila 4:0, TimočaninBrodoremont 3:0, i BukovikSvrljig 5:0.

Dva kola pre kraja prvog dela prvenstva, titulu jesenjeg šampiona sa 32 boda već je osvojio Zaplanjac. Moravica je na trećem mestu sa 24 boda, koliko ima i drugoplasirani Bukovik, a Rudar Alpos je na 13. poziciji sa 13 bodova.

Brodolom Sloge u Kočanu 

Na gostovanju u Kočanu, Sloga iz Kormana je doživela pravi brodolom – Radnički je trijumfovao čak sa 7:0. U komšijskom derbiju u Žitkovcu, Jedinstvo iz Grejača je slavilo protiv Morave sa 0:4. I Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša je osvojila ceo plen jer je kao domaćin sa 3:1 slavila protiv Moravca iz Čečine. Palilula je u Čapljincu pretrpela poraz od Radničkog sa 4:1.

Evo i ostalih rezultata: DoljevacOrljane 1:4, Moravac(ZT) – Rasovača 1:1, ZemljoradnikMladost iz Batušinca 0:0 i NaisusDobrič 1:0.

Orljane je i dalje na čelu tabele sa 36 bodova. Palilula je na šestom mestu sa 23 boda, Jedinstvo je na osmoj poziciji sa 18, a Crvena zvezda na devetom mestu sa dva boda manje. Sloga zauzima 13. poziciju sa 13 bodova, a na samom dnu tabele je Morava sa tri boda.

utakmica

Lider drži korak

Mrtva trka tri ekipe koje se bore za titulu jesenjeg šampiona Opštinske lige nastavljena je i u minulom, 12. kolu. Napredak 2012 iz Krušja je sa 4:1 pobedio Jedinstvo iz Bobovišta, OFK Napredak 1929 iz Aleksinca je bio više nego ubedljiv protiv Poleta iz Vitoševca, jer je trijumfovao sa 6:2, dok je Borac kao gost savladao OFK Rutevac sa 0:2.

U ostalim utakmicama postignuti su ovi rezultati: Polet iz Radevca – Tempo 6:2, PobedaGredetin 6:3, OFK DraževacŠkriljac 2:1 i JastrebacOFK Sloga 1:1. Meč RatarVukašinovac nije igran.

Na vodećoj poziciji je Napredak 2012 sa 34 boda. Sa bodom manje na drugoj poziciji je OFK Napredak 1929, treći sa utakmicom manje i 31 bodom je Borac, četvrti je OFK Rutevac sa 23, na petom mestu je Jastrebac sa 22 boda, šesta je OFK Sloga sa 20 bodova, itd.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

six − one =