Четири гола сјајног Николе Костића

У дербију 13. кола Зоне Исток, Моравица је у Суботинцу са 4:3 савладала тим Шарбановца. На утакмици је бриљирао Никола Костић који је постигао сва четири гола – три из игре и један са беле тачке. Сјајни голгетерски учинак је свакако последица феноменалне игре овог момка који конкурише за најбољег стрелца Зоне Исток.

Nikola Kostic 1
Никола Костић

Наш други зонаш Рудар Алпос на гостовању у Неготину претрпео пораз од Хајдук Вељка са 2:0.
Остали резултати: БСККаблови 2:1, СлогаМалошиште 3:2, МајданпекЗаплањац 1:1, ЂердапНаша крила 4:0, ТимочанинБродоремонт 3:0, и БуковикСврљиг 5:0.

Два кола пре краја првог дела првенства, титулу јесењег шампиона са 32 бода већ је освојио Заплањац. Моравица је на трећем месту са 24 бода, колико има и другопласирани Буковик, а Рудар Алпос је на 13. позицији са 13 бодова.

Бродолом Слоге у Кочану 

На гостовању у Кочану, Слога из Кормана је доживела прави бродолом – Раднички је тријумфовао чак са 7:0. У комшијском дербију у Житковцу, Јединство из Грејача је славило против Мораве са 0:4. И Црвена звезда из Горњег Љубеша је освојила цео плен јер је као домаћин са 3:1 славила против Моравца из Чечине. Палилула је у Чапљинцу претрпела пораз од Радничког са 4:1.

Ево и осталих резултата: ДољевацОрљане 1:4, Моравац(ЗТ) – Расовача 1:1, ЗемљорадникМладост из Батушинца 0:0 и НаисусДобрич 1:0.

Орљане је и даље на челу табеле са 36 бодова. Палилула је на шестом месту са 23 бода, Јединство је на осмој позицији са 18, а Црвена звезда на деветом месту са два бода мање. Слога заузима 13. позицију са 13 бодова, а на самом дну табеле је Морава са три бода.

utakmica

Лидер држи корак

Мртва трка три екипе које се боре за титулу јесењег шампиона Општинске лиге настављена је и у минулом, 12. колу. Напредак 2012 из Крушја је са 4:1 победио Јединство из Бобовишта, ОФК Напредак 1929 из Алексинца је био више него убедљив против Полета из Витошевца, јер је тријумфовао са 6:2, док је Борац као гост савладао ОФК Рутевац са 0:2.

У осталим утакмицама постигнути су ови резултати: Полет из Радевца – Темпо 6:2, ПобедаГредетин 6:3, ОФК ДражевацШкриљац 2:1 и ЈастребацОФК Слога 1:1. Меч РатарВукашиновац није игран.

На водећој позицији је Напредак 2012 са 34 бода. Са бодом мање на другој позицији је ОФК Напредак 1929, трећи са утакмицом мање и 31 бодом је Борац, четврти је ОФК Рутевац са 23, на петом месту је Јастребац са 22 бода, шеста је ОФК Слога са 20 бодова, итд.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × one =