„Хумано срце“ испунило очекивања

У Великом Дреновцу је у суботу увече одржан хуманитарни концерт под називом „Хумано срце“, а сав приход од продатих улазница, као и добровољних прилога, биће уплаћени на рачун Дома за одрасла лица у Кулини.

Са конференције за штампу

Пре концерта одржана је конференције за новинаре,  на којој је било је речи и о последицама великог невремена које је недавно задесило насеља у долини реке Турије.

О великој штети коју су претпела њихова домаћинства говорили су Дејан Миладиновић и Миодраг Цветановић из Врћеновице, а на видео-биму приказане су фотографије које сведоче о штети коју су поплаве нанеле људима у овом делу алексиначке општине.

На концерту су наступили чланови фолклорних ансамбала шест културно-уметничких друштава – „Дејан Јовановић Деша“ из Тешице, „Бисер“ из Дражевца, „Буковик“ из Мозгова, „Мерак“ из Вукашиновца и  „Рутевац“ из истоименог села, као и домаћини и организатори концерта из КУД „Видовдан“ из Великог Дреновца. На сцени су били и вокални солисти Данијел Савић и Велимир Тошић, стендап комичар Мирослав Ђорђевић, победник „Аудиције“ ТВ Пинк, Саша Илић – Рудар, човек који говори и пева унатрашке, чланови Плесног клуба „Ронде“ из Алексинца и популарна естрадна звезда пореклом из нашег краја Биљана Јевтић.

Естрадна уметница Биљана Јевтић

– Овом позиву сам се одазвала свим срцем и увек сам ту кад треба да се помогне. Волим место где сам рођена и кадгод дођем, нађем времена да се видим са људима, да поразговарамо и попијемо кафу – рекла је, између осталог,  Биљана Јевтић на конференцији за новинаре.

Део наступа плесног студија “Ронде”

-После хуманитарног концерта који је трајао три и по сата, диван је осећај да смо нешто заиста лепо и племенито урадили за кориснике Дома у Кулини – казао је, видно задовољан,   Драган Јовановић Лера, један од организатора концерта „Хумано срце“.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen + one =