Хоће ли „рудари” и даље бити зонаши?

У пролећном дебију пред својим навијачима, фудбалери Рудар Алпоса поражени су од лидера шампионата, Заплањца из Гаџиног Хана, са 1:0. Гол је постигао Косовац у 68. минуту из слободног ударца са ивице шеснаестерца.

Goran Čudić, trener FK Rudar Alpos
Горан Чудић, тренер ФК Рудар Алпос

Нисмо искористили своје шансе и, како то обично бива у фубалу, то нам се на крају осветило. Моји момци су сасвим коректно одиграли утакмицу ‒ каже тренер Рудар Алпоса Горан Чудић коме је ово уједно било и „ватрено крштење” на клупи популарних „рудара”. ‒ У наредном колу идемо у Боговину, на меч против екипе БСК која је тренутно на претпоследњем, 15. месту са 14 бодова. Идемо на победу, с тим што ћемо највероватније бити појачани капитеном Александром Земљаком, који је прошлу утакмицу пропустио из здравствених разлога, а у тиму ће бити и Андрија Љубисављевић који није играо због картона.

‒ Питање свих питања је свакако хоће ли „рудари” сачувати статус зонаша?

Aleksandar Zemljak
Враћа се у тим: капитен Александар Земљак

Надам се да ћемо и наредне године бити у друштву зонаша, јер смо, припремајући се за наставак првенства, добро радили са овом младом екипом. Ако тако буде, дакле ако изборимо опстанак, верујем да ћемо наредне сезоне бити у врху табеле ‒ наводи Чудић.

После овог кола Рудар Алпос је на 13. месту са 16 бодова, односно три више од Слоге која је на самом дну табеле.
Иначе, осим тренера Горана Чудића, који је био шеф стручног штаба ОФК „Напретка 1929”, новајлије у редовима „рудара” су и Владимир Светозаревић (Палилула), затим некадашњи играч Моравице Дејан Арсић, Немања Рајковић и Звонко Славнић (ОФК „Напредак 1929”) и Ненад Јозић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − seven =