futsal

Het-trik kapitena Stankovića

Ekipa Kluba malog fudbala „Aleksinac 2015” sinoć je u ovdašnjoj Hali sportova, u okviru 16. kola Regionalne futsal lige, pobedila tim „Dolapa” iz Prokuplja sa 4:1.

Leonardo Matic
Leonardo Matić

‒ Ovo je bila rutinska pobeda, mada je očigledno da se mečevi koji su unapred dobijeni, teško igraju. Slabo smo otvorili utakmicu i u prvom poluvremenu postigli samo jedan gol. Stiče se utisak da su igrači umorni jer je većina njih u nedelju igrala veliki fudbal na prvenstvenim utakmicama u Zoni i Okrugu ‒ kaže predsednik Kluba malog fudbala „Aleksinac 2015”, Leonardo Matić. 

Nakon ovog kola, Aleksinčani su na drugom mestu sa 33 boda, odnosno dva manje od vodećeg „Timoka 2013” iz Zaječara.

Ove nedelje, tačnije u četvrtak Aleksinčani će u Žitorađi igrati zaostalu utakmicu prvog kola protiv „Zadrugara 2017”, ekipe iz donjeg dela tabele, a potom ih očekuje komšijski derbi u Sokobanji sa „Ozrenom”.

futsal

Aleksinac – Dolap 4:1 (1:0)

Hala sportova, Aleksinac. Gledalaca: 50. Sudije: Nenad Stanković, Jovan Milutinović (obojica iz Knjaževca). Strelci: 1:0 Lazić u 5, 2:0 Stanković u 22, 2:1 M. Kostić u 23, 3:1 Stanković u 30, 4:1 Stanković u 35. minutu. Žuti karton: Blagojević (Dolap).

ALEKSINAC: PETKOVIĆ, LAZIĆ, STANKOVIĆ, ZEKA, GOLUBOVIĆ, Lazarević, Čudić, Stoimenović, Ljubisavljević, A. Zemljak, N. Kostić.
DOLAP: ARANĐELOVIĆ, BLAGOJEVIĆ, JOVANOVIĆ, DIMITRIJEVIĆ, JOVIĆ, Najdanović, M. Kostić.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

8 + eleven =