Fudbalski vikend: opet dva komšijska derbija

U nedelju od 15 sati fudbaleri Moravice će u Subotincu odmeriti snage sa Brodoremontom iz Kladova, dok će naš drugi zonaš Rudar Alpos u Malošištu igrati protiv istoimene ekipe.

Reč je o mečevima 10. kola Zone Istok.

Opet dva komšijska derbija 

U Okružnoj ligi sutra i u nedelju igraju se mečevi 11. kola.
Sutra od 14 sati i 30 minuta, kao i u prošlom kolu, na programu su dva komšijska derbija – u Aleksincu se sastaju Crvena zvezda iz Gornjeg Ljubeša i OFK „Napredak 1929ˮ (zamenili su domaćinstvo!), a u Gredetinu su rivali „Napredak 2012ˮ iz Krušja i Morava iz Žitkovca.
U nedelju u isto vreme, u Aleksincu će igrati Palilula i Radnički iz Kočana, a u Čečini Moravac i Sloga iz Kormana.

Lider protiv Tešičana

Sutra od 14 sati i 30 minuta, u sklopu osmog kola Opštinske lige, lider prvenstva, Polet iz Vitoševca, pred svojim navijačima igraće protiv Jastrepca iz Tešice. Takođe, od 14 sati i 30 minuta, u Trnjanu će podeliti megdan Borac i OFK Sloga iz Dobrujevca i u Jakovlju Pobeda – OFK Draževac.

U nedelju od 11 sati rivali su – u Radevcu Polet – Gredetin i u Subotincu Škriljac iz Bradarca – Jedinstvo iz Bobovišta , a od 14 i 30 časova u Kraljevu će igrati OFK Rutevac – Ratar iz Gornje Peščanice.

„Moravaˮ zove talente

U okviru pilot-projekta „Street Football Worldˮ, u nedelju od 10 sati u Hali sportova održaće se turnir na kome će osim domaćina, Ženskog fudbalskog kluba „Moravaˮ iz Žitkovca, učestvovati i mališani iz FK „Velibor Vasović Vaskeˮ iz Aleksinca.

ZFK Morava

– Želja nam je da osim dece koja se aktivno bave fudbalom u klubovima, okupimo i one mlade od 10 do 16 godina koji se povremeno bave ovim sportom – kaže trener ŽFK „Moravaˮ, Nataša Petrović. 

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 2 =