U Domu zdravlja rešen problem ginekologa

Nekoliko naših čitateljki nam je ukazalo da ovih dana u aleksinačkom Domu zdravlja nema nijednog ginekologa. Prema njihovim navodima to im stvara velike probleme i pored ostalog što ne mogu da overe oznake za bolovanje.

U Domu zdravlja u Aleksincu potvrdili su nam da su oba ginekologa odsutna, jedan je trenutno na godišnjem odmoru u inostranstvu, a drugi je od pre nekoliko dana na bolovanju. Kako bi se rešio problem oko pisanja doznaka za sva bolovanja u prethodnom periodu, prvi čovek Doma zdravlja, dr Rodoljub Živadinović, se, kako nam je rekao, obratio Domu zdravlja u Ražnju za pomoć. Iako je dobio obećanje, doktor iz ove ustanove se danas nije pojavio u Aleksincu.

– Međutim rešili smo problem u saradnji sa Domom zdravlja Niš i dogovorili se da njihov ginekolog danas i sutra u popodnevnoj smeni, počevši od 14 časova, bude prisutan u Domu zdravlja Aleksinac i da pomogne oko poslova koji su neophodni u ovom periodu – kaže direktor dr Živadinović, uz napomenu da će doktor iz Niša sagledati sva hitna stanja, a od ponedeljka pregledi u ovoj ustanovi odvijaće se uobičajeno.

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × 2 =