pešačka zona

Уређење пешачке зоне – највећа инвестиција

Актуелни радови на изградњи фекалне канализације у улици Павла Савића, постављање расвете у улици Живорада Костића као и расписивање јавних набавки за израду пројектно-техничке документације, увод су у предстојећу грађевинску сезону у алексиначкој општини. У Одељењу за комуналне и грађевинске послове општине Алексинац, као једну од највећих инвестиција у граду, издвајају уређење пешачке зоне у делу улице Књаза Милоша која је добила подршку локалног парламента. Са првим пролећним данима кренуће и радови на уређењу тротоара у улици 7. јула чиме ће ова, прошле године асфалтирана саобраћајница, добити потпуно нови изглед.

У овој години коначно ће почети изградња новог моста на Житковачкој бари јер је у међувремено пронађено решење за алтернативни прелаз преко баре док трају радови.

Незванично сазнајемо да је комплетна санација улице Леле Поповић, а која подразумева изградњу атсмосферске канализације, тротоара и асфалтирање коловоза од школе „Љупче Николић” до уласка у село Краљево, ушла у План и програм ЈП „Путеви Србије” за ову годину.

 

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 19 =