pešačka zona

Uređenje pešačke zone – najveća investicija

Aktuelni radovi na izgradnji fekalne kanalizacije u ulici Pavla Savića, postavljanje rasvete u ulici Živorada Kostića kao i raspisivanje javnih nabavki za izradu projektno-tehničke dokumentacije, uvod su u predstojeću građevinsku sezonu u aleksinačkoj opštini. U Odeljenju za komunalne i građevinske poslove opštine Aleksinac, kao jednu od najvećih investicija u gradu, izdvajaju uređenje pešačke zone u delu ulice Knjaza Miloša koja je dobila podršku lokalnog parlamenta. Sa prvim prolećnim danima krenuće i radovi na uređenju trotoara u ulici 7. jula čime će ova, prošle godine asfaltirana saobraćajnica, dobiti potpuno novi izgled.

U ovoj godini konačno će početi izgradnja novog mosta na Žitkovačkoj bari jer je u međuvremeno pronađeno rešenje za alternativni prelaz preko bare dok traju radovi.

Nezvanično saznajemo da je kompletna sanacija ulice Lele Popović, a koja podrazumeva izgradnju atsmosferske kanalizacije, trotoara i asfaltiranje kolovoza od škole „Ljupče Nikolić” do ulaska u selo Kraljevo, ušla u Plan i program JP „Putevi Srbije” za ovu godinu.

 

Jedan komentar

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − 11 =