Три бода за спас

У склопу  последњег, 30. кола Зоне Исток,  фудбалери Рудар Алпоса у недељу од 17:30 дочекују тим Тимочанина из Књажевца. „Рударима“ , који су на 10. месту са 38 бодова, неопходна је победа како би осигурали опстанак у овом рангу.

Наш други зонаш,  Моравица из Суботинца, у недељу  путује у Зајечар на меч против Каблова. Суботинчани  су тренутно на седмом месту са 41 бодом и, може се рећи, да су пребринули све бриге око опстанка.

 

Стартују Олимпијске сеоске игре

Овогодишњи циклус Олимпијских сеоских игара на подручју алексиначке општине почиње  сутра у Прћиловици, где ће се одржати такмичење у малом фудбалу. Ради се надметању у склопу групе А коју, осим Прћиловице, чине:  Алексиначки Бујмир, Глоговица, Доњи Адровац,  Доњи Љубеш и Горњи Љубеш. Такмичење почиње у 18 сати.

Поред малог фудбала, екипе ће се ове године такмичити и у одбојци, народном вишебоју, стоном тенису, стрељаштву, баскету, шаху, пикаду и надвачењу конопца.

 

Сутра бокс на  Алексиначком Руднику

Четврто коло Регионалне лиге у боксу одржаће се  сутра од 18 сати на кошаркашком игралишту на Алексиначком Руднику. Очекује се учешће боксера из овог дела Србије, тачније  из клубова од Врања до Мајданпека, Пирота, Бора, Власотинца и Сурдулице.

Како је најављено, боје Рудара браниће четворица боксера: Младен Вукомановић, Владан Петровић , Ђорђе Стојковић и, највероватније, Душан Петровић.

 Такмичење организују  Боксерски клуб Рудар и Боксерски савез  југоисточне Србије, а улаз је слободан.

 

У недељу међународни куп на Бовну

Међународни куп „Трњане 2018“, односно екипно такмичење у спортском риболову,  у организацији Клуба спортских рибловаца „Трњане“ из истоименог места, биће одржан у недељу. Дванаести пут заредом на Бованском језеру,  и то на целој такмичарској стази Бованске плаже,  такмичиће се екипе риболоваца из Србије, Црне Горе и Македоније. Ове  године организатори очекују двадесетак екипа из наше земеље и две из иностранства.

Један коментар

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

20 + eight =