voždovci i tehničari

Тријумф „техничара” и „вождоваца”

*Награђени и професори Виобран Радисављевић и Радослав Манчић

Јуче је Савез за школски спорт општине Алексинац организовао традиционалну свечаност на којој су проглашене најбоље школе и најбољи појединци у спортским такмичењима у школској години која се лагано ближи крају.

Tehnička
Прво место у категорији средњих школа освојила је ТШ “Прота Стеван Димитријевић, а њен ученик Константин Јеврмовић добио је титулу најбољег спортисте

Прво место у категорији средњих школа освојила је Техничка школа „Прота Стеван Димитријевић”, испред Алексиначке гимназије на другом, и Пољопривредне школе „Шуматовац”, која је освојила треће место. Када је реч о појединцима, титуле најбољих спортиста међу омладинцима понели су Маша Вуксановић, ученица Алексиначке гимназије и Константин Јевремовић, ученик Техничке школе „Прота Стеван Димитријевић”.

У конкуренцији основних школа, први је „Вожд Карађорђе”, друго место припало је „Ључету Николићу”, а треће „Вуку Караџићу” из Житковца. За најбоље спортисте у категорији пионира проглашени су Бојана Митић (ОШ „В. Карађорђе”) и Далибор Тасић (ОШ „Љ. Николић”).

Vožd
“Вожд Карађорђе” најбољи је у конкуренцији основних школа, док је ученица Бојана Митић проглашена најбољом спортисткињом

Плакетама и захвалницама награђене су две чланице Џудо и џиу-џицу клуба „НиФ”, и то Данијела Јоић (ОШ „Љ. Николић”), која је на републичком првенству у џудоу освојила златну медаљу, и њена школска другарица Анђела Николић из Џудо клуба „Алексинац” која је на истом такмичењу освојила бронзу. Награђене су и чланице Шаховског клуба „Лав” Анастасија Војиновић и Софија Тасић, ученице ОШ „Љ. Николић”. На републичком такмичењу оне су у својим категоријама освојиле сребрне медаље.

За дугогодишњи допринос у области физичке културе и школског спорта Плакетама Савеза за школски спорт општине награђени су професори физичке културе Виобран Радисављевић и Радослав Манчић, који су од недавно у пензији.

Овом приликом већем броју организација и појединаца уручене су захвалнице за сарадњу и помоћ у реализацији програмских активности.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + nine =