Tigrovi

„Тигрови” освојили турнир

Мали фудбал је све популарнији, а турнири који се одржавају током лета су негде и једини вид забаве. И на подручју алексиначке општине одржава се велики број турнира у организацији месних заједница или фудбалских клубова. Надметања трају данима и све подсећа на право првенство. Од прве до финалне утакмице присутан је велики број гледалаца, а ако још учествује и локална екипа, ни јужноамеричка атмосфера не изостаје.

Турнир који је одржан у суботу у дворишту будуће Пољопривредне школе „Шуматовац” у улици Максима Горког, био је нешто другачији. Покренули су га дечаци из тог дела Алексинца, трајао је само једно поподне, а лепота фудбалске игре и неизбежна такмичараска драж били су у првом плану. Носилац организације био је Никола Митић, ученик осмог разреда који је успео да окупи шест екипа са футсалерима узраста до 15 година.

Прво место освојили су „Тигрови”, друго место припало је екипи „МКТ”, а треће је заузео тим „Галакси”. За најбољег играча проглашен је Никола Стојановић, а најефикаснији стрелац турнира био је Стефан Радичевић. Турнир су помогли ОТИС и Центар за културу и уметност a медијски подржао Радио Алексинац.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 + five =