Ivan Bosiljčić

Сусрет Босиљчића и Алексинчанки

Ivan Bosiljčić Сала алексиначког Дома културе синоћ је била испуњена до последњег места. У публици су доминирале жене, а на сцени је било и емоција и суза. Добро познате мелодије и стихови чувених домаћих и страних песника разнежиле су и публику, која је све време са пуном пажњом пратила дугоочекивани наступ глумца Ивана Босиљчића.

Изузетно сам захвалан алексиначкој публици. Види се да је ово једна негована публика. Знате, ове глумачке вечери су специфичне по томе што колико се да са сцене из публике се врати дупло. Тако да ја одлазим сада срећан због овог сусрета – поручио је Босиљчић након наступа.

Са позорнице су допирали стихови Шантића, Ракића, Антића, Бодлера, Јасењина и других чувених песника, а чуле су се и руске романсе, позната филмска и савремена поп музика.

 

Поносан сам како публика реагује на стихове великих песника и ове мелодије које сви знамо и сви из срца певамо. Ово је један театарски чин, иако га неки називају концертом, други кажу да је ово музичко-поетско вече, ја волим да кажем да је ово музичка представа, баш зато да бих подсетио људе да сам ја глумац, да је моја база театар, а као и у свакој представи и овде је импровизација минимална – истакао је наш саговорник.

Ivan Bosiljčić

Након алексиначке сцене, Босиљчић наставља да осваја овај крај Србије, па ће, по писању нишких медија, осмомартовски наступ посветити Нишлијама, или боље рећи Нишлијкама.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × two =