Super Mario brži od sirene

Susret prvih komšija i velikih rivala, Aleksinca i Ozrena iz Sokobanje, ovoga puta u okviru finala Kup takmičenja u futsalu, protekao je u izjednačenoj, ali i brzoj, dinamičnoj i žestokoj igri sa dosta prilika za gol na obe strane.

Prvo poluvreme završeno je nerešenim rezultatom (1:1). U drugom delu Aleksinčani su dva puta bili u prednosti, ali su gosti ipak uspeli da poravnaju rezultat, pa je odluka o pobedniku pala u vrlo uzbudljivom i dramatičnom finišu. Naime, pri rezultatu 3:3, četrnaest sekundi pre kraja, lopte se dokopao junak utakmice Mario Lovrenčić i iz neposredne blizine majstorski nadmudrio protivničkog golmana i time doneo pobedu svom timu – 4:3.

Mario Lovrenčić
Mario Lovrenčić (beli dres) u akciji

Ovo je bila prva od dve finalne utakmice Kup takmičenja na nivou Regionalne futsal lige. Drugi meč igra se u nedelju od 19 sati u Sportskoj sali u Sokobanji. U borbi za trofej očekujemo veliku podršku naših navijača ‒ kaže predsednik KMF „Aleksinac 2015”, Leonardo Matić.

 

Aleksinac – Ozren 4:3 (1:1)

Hala sportova Aleksinac. Gledalaca: oko 200. Sudije: Miloš Radić, Ivan Radenković (obojica iz Niša). Strelci: 0:1 Dabarčić u 15, 1:1 Janković u 19, 2:1 Janković u 22, 2:2 Dabarčić u 30, 3:2 Stojanov u 33, 3:3 Gocić u 38, 4:3 Lovrenčić u 40. minutu. Žuti kartoni: Stoimenović, Lovrenčić (Aleksinac).

„ALEKSINAC 2015”: PETKOVIĆ, STOIMENOVIĆ, LAZIĆ, STOJANOV, LOVRENČIĆ, Čudić, Ljubisavljević, Janković.

„OZREN”: STOJKOVIĆ, DABARČIĆ, BOGDANOVIĆ, ARSIĆ, GOCIĆ, Filipović, Nedeljković, Stamenković, Lazarević, Bogosavljević, Milošević, Milovanović.

 

Postavi odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

one × 1 =