Спортски викенд: Још један дерби на Руднику

Овог викенда у жижи интересовања љубитеља фудбала је свакако комшијски дерби сусрет на Алексиначком Руднику између Рудар Алпоса и Моравице из Суботинца. У досадашњем првенству  Зоне Исток успешнија је била Моравица, која је тренутно на петој позицији са девет бодова, док је Рудар Алпос на 13. месту са четири бода.
Утакмица се игра у недељу од 15:30 сати.

Палилулци у Чечини

У Окружној лиги Нишавског округа овог викенда на програму су мечеви шестог кола. Сутра од 15:30 на игралишту у Мезграји Јединство из Грејача дочекује лидера првенства, екипу Орљана. У недељу у исто време у Чечини Моравац ће угостити Палилулу из Алексинца, а Црвена звезда из Горњег Љубеша у Трњану ће играти против Дољевца. У Корману Слога дочекује Земљорадника из Балајинца, док ће Морава у Житковцу играти против Моравца из Заплањске Топонице.

Стадион Рудара

Лидер против новајлије

У оквиру петог кола Општинске лиге, сутра од 15:30 у Тешици се састају Јастребац и Полет из Радевца, у Дражевцу ће играти истоимена екипа и Напредак из Крушја, а у Рутевцу Вукашиновац и Јединство из Бобовишта. У недељу од 11:00 ривали су: у Горњој Пешчаници Ратар – ОФК Напредак 1929 из Алексинца, у Гредетину Гредетин – Темпо из Мозгова и у Добрујевцу ОФК Слога – Полет из Витошевца.
Од 15:30 у Јаковљу Победа дочекује ОФК Рутевац, док ће у Суботинцу новалија,  Шкриљац из Брадарца,  играти против лидера првенства, Борца.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × four =